Once upon a time tarinablogista

Once upon a time there was a story. Or two. Or more. Tämä on blogi tarinoille, lyhyemmille ja pidemmille, yhdelle tai useammalle. Kuka tietää vielä tässä vaiheessa. Tervetuloa seuraamaan: Arwen

13 maaliskuuta 2022

9. osa

 


Vuokraemäntä
Kun pääsin kotiin, vuokraemäntäni olikin paikalla.
-Anteeksi että tulin näin ilmoittamatta sisään omilla avaimilla, mutta täällä oli vesivuoto. 
-Vesivuoto? Mitä ihmettä?
-Vanha talo, vanhat putket. Ne rikkoutuu silloin tällöin. 
-Nyt ollaan kuitenkin tilanteessa, jossa niille täytyisi tehdä isompi remontti.
-Kuinka isosta remontista puhutaan?
-No tuota... keittiö menee uusiksi.
-Se saattaisi ehkä kaivatakin vähän uusimista.
-Se vain.. tuota.. Olisiko sinulla jokin paikka, jonne mennä remontin ajaksi? Täällä on kaikki jonkin aikaa ihan hyrskynmyrskyn ja asunto täyttyy remonttimiehistä. Ja jos et pistä pahaksesi, niin veisin huonokuntoisimmat huonekalut samalla pois ja toisin tilalle uusia.
-Mun on pitänytkin mennä käymään Oasis Springissä jo jonkin aikaa. En oo nähnyt mun äitiä ja isovanhempia hyvään toviin ja sieltä tulee soittoja harva se päivä. Joten eiköhän se onnistu.
-Kiitos.
-Kiitos vaan itsellesi.
-Huomenna tulee miehet hakemaan kalusteet pois. Kuinka nopeasti pääset matkustamaan?
-Eiköhän se lentokin huomiselle järjesty.
Ennen lähtöä lentokentälle huonekalut ehdittiin noutaa. Asunnossa alkoi kaikua, kun oleskeluhuoneesta oli viety toinen mattokin pois.
Olin hirvittävän tyytyväinen, että työhuoneen puoleinen kalustus säilytettiin.
Niin hirvittävän paljon asioita jäi kesken. Haikeana katselin ikkunasta ulos. Olin saanut koodatun viestin joltakulta, ehkä se oli yhteyshenkilö, mutta todennäköisimmin agentti. Siinä kiitettiin antamistani tiedoista ja palveluksistani. Viestin sävystä päätellen minua ei enää tarvittu. Olin toisaalta vähän pettynyt, joskin myös helpottunutkin, sillä Katrinan jengin tuominen alas ei ollut mikään vaaraton tehtävä. Huokaisin syvään ja käännyin ympäri.
Mietin itsekseni, että minkäköhänlaisen remontin vuokraemäntä aikoi tähän teettää? Jos itse saisin esittää toiveen, niin se olisi isompi keittiö ja ehkä tilaa ruokapöydälle? Jäisin tietyllä tapaa kaipaamaan tätä retrohenkistä huonetta, mutta en todellakaan kaipaisi tuota yhtä kaappia, jonka ovi ei suostunut sitten niin millään pysymään kiinni!
Ajatukset Dinasta, Travisista ja Donista työnsin tiukasti pois mielestä. Miettisin niitä huomenna, ajattelin kuin Scarlett O'Hara, Tarassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

My new normal 3. osa

 Tämä osa on nyt sitten vähän pidempi. Siinä on kolmen insta-tarinan osat. Raha on todellinen ongelma, ymmärrän. Kirjoittamalla en tienaa ri...